Διακοπες ” χτες ” και ” σημερα ”

Προ κρίσης ο κόσμος πίστευε ότι το ακριβό είναι και καλό, άποψη που σύμφωνα και με μαρτυρίες δεν ισχύει απόλυτα! Έτσι όλοι μας δίναμε το δικαίωμα σε κάποιους αντιεπαγγελματίες να κερδοσκοπούν σε βάρος μας ! Δίναμε πολλά λεφτά για ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια που τελικά είτε δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό που διαφήμιζαν είτε εκμεταλεύονταν την πολύ καλή άποψη που επικρατούσε για το νησί τους ανεβάζοντας τις τιμές στα ύψη!!
Στις μέρες μας, όπου καλώς ή κακώς διανύουμε μία εποχή κρίσης, όλοι έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε περισσότερο που θα διαθέσουμε τα χρήματά μας ! Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο επαγγελματίες που καταφέρνουν και συνδυάζουν φιλοξενία , ποιότητα και καλές τιμές πρέπει να στηρίζονται από όλους μας ! Πρέπει να σταματήσει η κερδοσκοπία κάποιων ερασιτεχνών που αμαυρίζουν τον τουριστικό χώρο σε βάρος του κόσμου ! Οι επιλογές όλων πλέον βασίζονται στις ανάγκες και όχι στο ” lifestyle -φούσκα” που επι πολλά χρόνια προσπαθούσαν να μας περάσουν ότι πρέπει να ακολουθούμε τυφλά, το οποίο κατέρευσε παταγοδώς !

20120522-141150.jpg

Advertisements
Comments
One Response to “Διακοπες ” χτες ” και ” σημερα ””
  1. lazaros says:

    Συμφωνω απολυτα.. πιστευω οτι μετα την κριση θα μεινουν αυτοι που αξιζουν. και απο θεμα τιμων και επαγγελματισμου αλλα και απο ποιοτητας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: