Δικομματικο ντιμπειτ Σαμαρα με Τσιπρα- Με ποιους ορους θα διεξαχθει

Την επόμενη Πέμπτη, 7 Ιουνίου, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το ντιμπέιτ των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, καθώς σε συνάντηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη, και του Νίκου Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, τα δύο κόμματα συμφώνησαν επί της αρχής στο ντιμπέιτ των δύο αρχηγών.

Το ντιμπέιτ θα γίνει όπως συνηθίζεται στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα ακολουθηθεί το αμερικάνικο μοντέλο με τους δύο αρχηγούς όρθιους να απαντούν σε ερωτήσεις ή, κατά το γαλλικό μοντέλο, όπου οι αρχηγοί κάθονται σε ένα κοινό τραπέζι.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει ζητήσει να είναι το ντιμπέιτ διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, αντί της παρουσίας δημοσιογράφων από όλα τα κανάλια, που το θεωρεί παρωχημένο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να είναι λιγότεροι οι δημοσιογράφοι, μετά από επιλογή, ώστε να είναι ουσιαστικότερη η συζήτηση και να επιτρέπεται ο μεταξύ των δύο αρχηγών διάλογος.

 

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr/news/53424/%CE%BD%CE%B4-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B9%CF%84-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1Image

Advertisements
Comments
One Response to “Δικομματικο ντιμπειτ Σαμαρα με Τσιπρα- Με ποιους ορους θα διεξαχθει”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: