ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Η ΤΣΑΤΣΑ ?

Θα μπορούσα να κάνω μια αναφορά στην ανθρώπινη φύση ως εξελιχθέν ον, μετά σκέφτηκα ότι είναι άκαιρο και θα έπρεπε να αναφερθώ στον στασιμοπληθωρισμό κ στις θετικές ιδιότητες του μπάφου…αλλά δεν μας έχει μείνει σάλιο να κολλήσουμε τα χαρτάκια, οπότε ποιός τον γαμάει τον στασιμοπληθωρισμό.
Σκαλίζω την μύτη μου και με πόνο αφουγκράζομαι τις ιδέες της αριστεράς . Οι κρατικοποιήσεις των οίκων ανοχής είναι η μονή λύση σε τούτη την λαβωμένη χώρα, ο ‘Ελληνας φίλε μου άμα δεν το πληρώσει, δεν το ευχαριστιέται αλλά θα μου πεις ότι τσιγκουνεύεται την προφύλαξη, εντάξει μωρέ μια ζωή την είχαν. Και έρχεσαι τώρα εσύ φίλε αριστερέ ( φτου ) και με ρωτάς τι παπαρολόγιες γράφω ? και απαντώ : ευτυχώς που υπήρξε κομμουνισμός σε άλλες χώρες και ήρθαν εδώ οι κοπέλες και κάνανε sex τα ελληνόπουλα, γιατί το sex φίλε μου δεν κοιτά ιδεολογίες, χρώματα και κόμματα το θέμα είναι να γίνεται η πράξη : σπουδαίας καὶ τελείας, μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ, χωρὶς ἑκάστῳ τῶν εἰδὼν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι’ ἀπαγγελίας, δι’ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν γιατί το sex μικρά μου γατάκια έχει ακριβώς τα ίδια στάδια με την τραγωδία 1. Πρόλογος 2.Πάροδος 3.Επεισόδιο 4.Στάσιμον 5.Έξοδος 6.Κομμός , δεν περιμένω να το καταλάβατε εδώ δεν καταλάβατε και στο big brother διώξατε την Μαίρη σκόρδου.
Ήμουνα σε ένα από εκείνα τα κωλόμπαρα που δεν ξέρετε εσείς. Κάποια στιγμή μπαίνει μέσα ένας τυπάκος . Κάθεται σε ένα σκαμπό στον πάγκο και παραγγέλνει χαμομήλι με κέτσαπ, κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι και καλά. Στο βάθος ένας τύπος 2Χ2 τον κοιτούσε αφηρημένα. Σηκώνεται ο τυπάκος και πάει και στέκεται μπροστά του. ‘Τι κοιτάς ρε μαλάκα;’ του λέει. Εκείνος δεν λέει τίποτα, του αστράφτει ένα κροσέ και του φεύγουν τα δόντια στο πάτωμα. Ο φίλος μας δεν ταράζεται, σκύβει ήρεμος, τα μαζεύει, ξαναπάει μπροστά στο δίμετρο και του λέει: Άμα λείπει κανένα, τη γάμησες!’ Κάπως έτσι είναι κ οι Ελληνες στο σύνολο τούς δεν μας πειράζει που μας σπάνε τα δόντια τα κόμματα κ η Γερμανία, αλλά αν μας λείψει κάποιο απλά την ΓΑΜ….. .

Άλλο ένα κείμενο από τον αφοριστικό Jim !!

20120606-155613.jpg

Advertisements
Comments
One Response to “ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Η ΤΣΑΤΣΑ ?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: