Νοn-paper της Ιπποκρατους ταυτιζει τον Τσιπρα με τον Γιωργο Παπανδρεου!

Αίσθηση έχει προκαλέσει non-paper το οποίο κυκλοφορεί εντός του ΠΑΣΟΚ, και στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξισώνονται οι προεκλογικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα με αυτές του Γιώργου Παπανδρέου.
Η εξέλιξη αυτή τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο τον εσωκομματικό πόλεμο που έχει ήδη ανοίξει από τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της περασμένης Κυριακής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Συγκεκριμένα, στο κείμενο «Βασικού Σχολιασμού» που διανέμεται καθημερινά στα στελέχη του κόμματος, αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στο δόγμα «λεφτά υπάρχουν», μια φράση άρρηκτα συνδεδεμένη με τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.
«Ο κ. Τσίπρας τάζει τα πάντα στους πάντες, αλλά αδυνατεί να κοστολογήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που βασίζεται στο δόγμα “λεφτά υπάρχουν”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο το οποίο αφήνει αιχμές όχι μόνο κατά του πρώην πρωθυπουργού αλλά και της φερόμενης ως εμπνευστή του συνθήματος, Λούκα Κατσέλη.
Στόχος του κειμένου φαίνεται πως είναι η σύνδεση του λεγόμενου «βαθέως ΠΑΣΟΚ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η πρώην υπουργός έχει δηλώσει τη στήριξή της στην Κουμουνδούρου. Επιπλέον, πολλοί συνδέουν την κίνηση αυτή με τις εξαγγελίες του κ. Βενιζέλου για ανασύσταση του Κινήματος, ενώ θεωρούν ότι αποτελεί προμήνυμα για την επερχόμενη σύγκρουση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από το βράδυ της Κυριακής

ΠΗΓΗ : http://www.iefimerida.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: