Το κοριτσακι εφυγε απο την βλαχια ή η βλαχια εφυγε απο το κοριτσακι?

Κηφισιά,Εκάλη,Βούλα,Βουλιαγμένη…..( WOW )… το όνειρο κάθε βλάχου μαζί με μια Mercedes που την τελευταία δεκαετία πήρε σάρκα και οστά και τώρα έρχεται το κακό πολιτικό σύστημα και τους τα παίρνει πίσω!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Αλλά ok παραμείνεται ψύχραιμοι· λύση υπάρχει : Σπέρμα … το καλύτερο αντικαταθλιπτικό.
Ο χειμώνας μας έβρισκε στην Αράχοβα,το φθινόπωρο στην Ελάτη , η άνοιξη στης Σπέτσες και το καλοκαίρι Μύκονο και δώσε τα δάνεια να τα παίρνουμε όπως τα Viagra ο γερός, που πας βλαχοκουκλίτσα μου ( ? ) ξέχασες που στο χωρίο σου έκοβες τον πατσά με το ψαλίδι και τα νυχιά με το τσεκούρι και τώρα θες Fish pedicure και spa και aqua aerobic και ξενοδοχεία για διακοπές με πισινά,μα με πισίνα ??? Αυτό που έπλενε ο πατέρας και η μάνα σου τα κολοκύθια στο χωρίο ήταν γούρνα και ήταν λίγο μεγαλύτερο από την σκάφη που έπλενες τα ρούχα σου και τώρα θες πισίνα?
Η κρίση στην Ελλάδα ξεκίνησε από τότε που οι γκόμενες άρχισαν να προφέρουν σωστά το louis vuitton, και σαν να μην μας έφτανε αυτό έρχεται μετά η αλογομούρα sarah jessica parker και μας διδάσκει τα louboutin….μακελειό, το κάθε γνήσιο πορνίδιο από τις προαναφερθείσες περιοχές αγόρασε από 3 τουλάχιστον ζευγάρια, ενώ ο πατέρας της “μάζευε” τα 4 δάνεια σε 5η καινούργια τράπεζα με καλύτερο διακανονισμό. Να πεθάνει ο καπιταλισμός τώρα!
Και κάπως έτσι ξαφνικά αρχίσαμε όλοι να βρίζουμε το τραπεζικό σύστημα και με το δίκιο μας φίλε μου αναγνώστη αλλά τόσα χρονιά που είχες 5 πιστωτικές και ένα τουλάχιστον δάνειο δεν σε άκουσα να βρίζεις…και γιατί άλλωστε ψαρού,moet και άγιος ο θεός…δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είχες γίνει ίδιος/α με την γυναικά του Άκη που τώρα κατηγορείς ΕΝΩ έστελνες mms στο χωρίο σου όταν πεινάτε στο ίδιο μαγαζί ποτό, αντιφατικό! Η ιστορία λέει φίλε μου ότι επαναλαβαίνεται και πολύ φοβάμαι ότι χωρίο σου σε περιμένει……

Jim

20120621-145049.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: