Αν περιμεναμε να κοιμηθουν οι γονεις μας δεν θα ΤΟΝ παιζαμε ποτε!!

Διαβάζω πώς “ο μέσος όρος παραμονής σε σελίδα πορνό είναι 6 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα” έμενα πάλι αν με ρωτάτε, ο μέσος όρος μου είναι τουλάχιστον 15 λεπτά και 3600 δευτερόλεπτα. Μέσα σε 6 λεπτά (είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναικά ) δεν έχεις προλάβει καν να ξεκουμπώσεις το τζιν… η τσόντα είναι ιεροτελεστία αγαπητέ αναγνώστη και μην βιαστείτε να κρίνετε και να πείτε “πωωω, καλά μαλάκα, αυτός έχει τυφλωθεί” γιατί όπως όλοι μας γνωρίζουμε ακόμα και αν κανείς sex κάθε μέρα , μια μαλάκια θα την τραβήξεις …. και επιτέλους ας καταλάβετε πως είναι μύθος ότι η μαλάκια τυφλώνει, ο μόνος τρόπος να τυφλωθείς είναι : αν έχεις φάει τζατζίκι μαζί με λαγό στιφάδο και πάνω στην τρελά “τα” πετάξεις με μίσος κατευθείαν στα μάτια σου.
Μα 6 λεπτά ( ?? ) ας παρακολουθήσουμε τώρα ποιά είναι η σωστή διαδικασία για την επίσκεψη μας σε μια σελίδα πορνό. Αρχικά ανάλογα με την ώρα συνοδεύουμε το πορνό ή με καφέ ή με ποτάκι,τα τσιγάρα με το τασάκι τα έχουμε σε θέση τέτοια ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα από το ελεύθερο χέρι μας και αφού βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει η μάνα μας στο δωμάτιο να ρωτήσει αν πεινάμε για 14φορα πατάμε το enter για να ανοίξει η πολυπόθητη σελίδα. Οι κατηγορίες και τα είδη είναι πολλά ανάλογα με τις ορέξεις μας, αλλά εγώ θα σταθώ σε δύο άλλα βασικά σημεία. Πρώτον: πρέπει να διαλέγουμε τσόντες με story, άμα η τσοντούλα δεν έχει μια βασική ιστορία δεν έχει ουσία, αν πατάς play και αρχίζει να την πάει “πριονοκορδέλα” για 5 λεπτά και τέλος τότε μας περισσεύουν ακόμα 1 λεπτό κ 29 δευτερόλεπτα, μάλλον για να τα μαζέψουμε…άρα επιλέγουμε ταινιούλες τουλάχιστον με διάρκεια 35 λεπτών. Δεύτερον : δεν πετάμε το DNA μας με την πρώτη μας επιλογή, βλέπουμε, παρατηρούμε και στο τέλος καταλήγουμε σε αυτήν που μας εξιτάρει περισσότερο γιατί όλα στην ζωή φίλε μου αυνάνα είναι θέμα χημείας ακόμα και η πρωταγωνίστρια της τσόντας.
Όσο ψέμα είναι ότι οι γυναίκες δεν κλάνουν άλλο τόσο είναι ότι δεν βλέπουν τσόντες, γιατί η καύλα είναι σαν τα λαδωμένα μπούτια δηλαδή δεν έχει φύλο. “πας καλά? Σιγά μην δώ εγώ τέτοια πράγματα” 9 στις 10 κοπέλες δεν αναφέρουν καν τον όρο τσόντα στην απάντηση τούς, πούλα αλλού το παραμυθάκι σου κοπελιά. Όσο παρθένα και να στο παίζει φίλε μου μια κοπέλα να ξέρεις πως έχει μουλιάσει πολλές φορές τα δακτυλάκια της βλέποντας αυτές τις ακατονόμαστες ταινίες. Και επί της ευκαιρίας να αναφερθώ στα 3 μεγαλύτερα ψέματα των γυναικών 1.δεν κλάνουν 2.δεν εχουν δει τσόντα 3.δεν παίρνουν τσιμπούκια. Ποιον κοροϊδεύετε girls?
Να θυμάστε αυτό μόνο : η προπόνηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!

Jim

20120628-181416.jpg

Advertisements
Comments
One Response to “Αν περιμεναμε να κοιμηθουν οι γονεις μας δεν θα ΤΟΝ παιζαμε ποτε!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: