Βομβα στην πολυκατοικια της ανακριτριας που ψαχνει τον Λαυρεντιαδη

Η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό έχει τελικά μεγαλύτερες προεκτάσεις από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού το αυτοκίνητο -TOYOTA RAV- στο οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν ίδιο με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, η οποία ερευνά την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στόχος των δραστών ήταν η ανακρίτρια.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου εκτός από την ανακρίτρια, μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει στο σπίτι του ο Ιωάννης Γούσιος, ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Ιωάννα Χατζάκη ερευνά την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή με τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής.

Πηγή: Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69804#ixzz27lWvQBCr

20120928-150922.jpg

Advertisements
Comments
2 Responses to “Βομβα στην πολυκατοικια της ανακριτριας που ψαχνει τον Λαυρεντιαδη”
  1. Και η τρομοκρατια καλα κρατεί! Ο λαυρεντιαδης ομως ειναι εξωω…..΄(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: