Ο Νακος αδειαζει τον Μεϊμαρακη: «Οι πολιτικοι δεν βαζουν τις off shore τους στα Ποθεν Εσχες»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος και πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών είπε σήμερα ευθέως αυτό που όλοι οι πολιτικοί ψιθυρίζουν και οι πολίτες πιστεύουν:

«Ο κλέφτης δεν δίνει αποδείξεις, αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες του. Αν στήσει μια off shore εταιρεία στα νησιά Καϊμάν δεν θα την γράψει στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε εμείς αυτά τα πράγματα»

Ο κ. Νακος είπε το αυτονόητο τη στιγμή που και το όνομά του είναι στη λίστα του ΣΔΟΕ όμως το είπε και σε μια στιγμή που ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιχειρεί να υποστηρίξει επικοινωνιακά και ουσιαστικά την αθωότητά του για το «Καρούζος Gate» δίνοντας στην δημοσιότητα όλες του της δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης από το 1989 έως και σήμερα.

Ο κ. Νάκος αναφέρθηκε και στην προσωπική του υπόθεση που ερευνάται από το ΣΔΟΕ και εξήγησε ότι προέρχεται από μια διάτρητη καταγγελία. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αν και γνώριζε ότι το ΣΔΟΕ τον ελέγχει (σ.σ. το ΣΔΟΕ έστειλε σχετικό διαβιβαστικό στην Βουλή στις 18.05.2012) δέχθηκε την πρόταση να προεδρεύσει στην επιτροπή ελέγχου των οικονομικών.

Πηγή: Ο Νάκος αδειάζει τον Μεϊμαράκη: «Οι πολιτικοί δεν βάζουν τις off shore τους στα Πόθεν Εσχες» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69856#ixzz27lSsghWY

20120928-145723.jpg

Advertisements
Comments
One Response to “Ο Νακος αδειαζει τον Μεϊμαρακη: «Οι πολιτικοι δεν βαζουν τις off shore τους στα Ποθεν Εσχες»”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: