Χατζηνικολαου: Πολιτικος και μιντιαρχης στην λιστα Λαγκαρντ

Η απάντηση του γιατί η λίστα Λαγκάρντ «κουκουλώθηκε» από τις ελληνικές κυβερνήσεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες υπάρχει μέσα στην ίδια τη λίστα είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας για τα ονόματα γνωστού πολιτικού και μιντιάρχη που φέρεται να υπάρχουν μέσα σε αυτή.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ» υπάρχει γνωστός πολιτικός αλλά και «μιντιάρχης». Τόνισε όμως ότι πρόκειται για φήμες που έρχονται στα αυτιά του, και οι οποίες θα απαντηθούν μόνο από την ίδια τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Χατζηνικολάου ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Λαγκάρντ για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Να δούμε ποιοι είναι μέσα» είπε χαρακτηριστικά και «γιατί δεν αξιοποιήθηκε».

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε πως η Real News της Κυριακής θα αποκαλύψει όλη τη διαδρομή του μαύρου χρήματος με τις 12 off-shore που χρησιμοποιούσε ο Καρούζος στο «Καρούζος Gate». Όπως είπε πρέπει να αποκαλυφθούν ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτές τις εξωχώριες ώστε να φανεί αν είναι όντως καθαροί όπως λένε, αναφερόμενος προφανώς στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Πηγή: Χατζηνικολάου: Πολιτικός και μιντιάρχης στην λίστα Λαγκάρντ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/70779#ixzz28QSDtEM8

20121005-151113.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: