Αηττητος αλλα … Πληγωμενος

Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης ήρθε να επισφραγίσει μια ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με έξι… τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της ομάδας έρχονται να πληγώσουν το ηθικό που θα μπορούσε να είναι στα ύψη βλέποντας και τη διαφορά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Χθες ήταν η πρώτη φορά που η κακή εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε και αντιδράσεις από πολλούς οπαδούς των ερυθρολεύκων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται να έχει δεχθεί το πρώτο σκληρό… χτύπημα. Φαίνεται πως πολλοί οπαδοί της ομάδας δεν είναι στο πλευρό του καθώς δεν βλέπει η διαφορά της ποιότητας του ρόστερ του Ολυμπιακού με αυτά των αντιπάλων του στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού βλέπουν τις αντιδράσεις αυτές αλλά δεν μπορούν να αμελήσουν και το σερί νικών της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι όμως αποφασισμένοι να δώσουν χρόνο στον πορτογάλο να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας στα σημεία που έχει εντοπίσει ότι χρειάζεται βελτίωση.

«Το βασικό είναι ότι κερδίσαμε και έχουμε κάνει το έξι στα έξι στο ξεκίνημα. Είμαστε βέβαια συνειδητοποιημένοι ότι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι οι παίκτες στο ημίχρονο του έκαναν γνωστό ότι αισθάνονται αρκετά κουρασμένοι από την αναμέτρηση του Λονδίνου με την Άρσεναλ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραδέχθηκε –εμμέσως- ότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν τον ικανοποίησε αλλά απέδωσε την εμφάνιση στην κούραση που υπήρξε και στη φυσική κατάσταση των παικτών του η οποία ήταν επηρεασμένη από την προσπάθεια με τους «κανονιέρηδες».

«Πρώτα τη νίκη και στη συνέχεια ωραία ποιότητα. Αφού θέλουμε το ίδιο κι εμείς, είμαστε ευχαριστημένοι με τις νίκες. Ο πρωταθλητής δεν παίζει πάντα με υψηλή ποιότητα. Πρέπει να ξέρει ύστερα από δύσκολο ματς να στέκεται στο ύψος του και να παίρνει τη νίκη. Και η Μονπελιέ ύστερα από ένα καλό ματς και το ταξίδι της στη Γερμανία έχασε στην έδρα της. Αυτό δείχνει ότι έπειτα από ένα κουραστικό ματς όλες οι ομάδες μπορεί να έχουν πρόβλημα», ανέφερε χθες ο Ζαρντίμ.

Πλήγμα με Χολέβας

Τις υπηρεσίες του Χολέβα για τις επόμενες 10-15 ημέρες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός καθώς ο ακραίος αμυντικός της ομάδας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις. Σήμερα αναμένεται να εξετασθούν και οι Ιμπαγάσα, Μανιάτης, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στο μηρό, αντίστοιχα.

Πηγή :www.sport-fm.gr

Leave a comment