Γκαστερμπαιντερ στην Αυστρία η Αλεξανδράτου -“Αντίο Ελλάδα θα μου λείψεις”

Άκρως συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα πάτρια εδάφη που έγραψε στo facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου. Λίγες μέρες πριν μετακομίσει στην Αυστρία για το «υπόλοιπο της ζωής της».

«Σε ένα μήνα φεύγω μόνιμα για να ζήσω στην Αυστρία. Θα μου λείψεις Ελλάδα. Αντίο. Τα έχω ζήσει όλα και τα έχω δει όλα. Άκουσα πολλά, έκανα πολλά και τα γνώρισα όλα. Έζησα την ζωή μου. Νέο ξεκίνημα ζωής και μακριά από την αρνητική ενέργεια. Είμαι αρρωστημένα χαρούμενη που φεύγω για να γνωρίσω έναν νέο κόσμο με τον έρωτα της ζωής μου, την μεγάλη μου αγάπη τον Κρις. Και για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου».

Αυτό ήταν το πλήρες κείμενο που έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία από την μια συγκινείται που φεύγει και από την άλλη δηλώνει χαρούμενη για την μαύρη πέτρα που ετοιμάζεται να μας ρίξει.

Αν και, ατάκες όπως «για το υπόλοιπο της ζωής μου» ακούγονται κάπως υπερβολικές. Ειδικά όταν είναι σχεδόν δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι πάλι στην Μύκονο θα είναι.

Επίσης, αν ο στόχος είναι να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, εκεί που κανένας δεν ξέρει το παρελθόν της, κάποιος θα έπρεπε να την ενημερώσει ότι το ίντερνετ πιάνει παντού. Και ότι ανεβαίνει εκεί, ποτέ δεν κατεβαίνει.

Πηγή: «Γκαστερμπάιντερ» στην Αυστρία η Αλεξανδράτου-«Αντίο Ελλάδα, θα μου λείψεις» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/71519#ixzz28t0oRQ42

Advertisements
Comments
One Response to “Γκαστερμπαιντερ στην Αυστρία η Αλεξανδράτου -“Αντίο Ελλάδα θα μου λείψεις””

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: