Η ΝΕΤ πηρε πρωτια στη ΜΕΡΚΕΛ

Τα εύσημα πήρε χθες η νέα γενική διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ, με επικεφαλής τον Αιμίλιο Λιάτσο, για την αντικειμενική αλλά και άρτια τεχνικά τηλεοπτική κάλυψη της επίσημης επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Angela Merkel, στην Αθήνα.

Χωρίς παρατράγουδα, γκρίνιες αλλά και λάθη, με σωστά αντανακλαστικά η ΕΡΤ κάλυψε την εξάωρη επίσκεψη της Merkel από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, μέχρι και τη στιγμή που έφυγε αργά το απόγευμα.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η «πρώτη» του Αιμίλιου Λιάτσου στα χαρακώματα της ενημέρωσης δεν πέρασε απλά τη βάση αλλά πήρε και άριστα. Η ΕΡΤ εκτός από την άρτια κάλυψη κατάφερε για πρώτη φορά να μοιράσει χωρίς παράπονα και καθυστερήσεις την εικόνα σε όλα τα κανάλια.

Η σωστή τηλεοπτική κάλυψη της άφιξης της Merkel αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Η δημόσια τηλεόραση κατάφερε να αποσπάσει το 22,9%. Δεύτερος ήρθε ο ΣΚΑΙ με 15,4% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15%. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το MEGA με 13,5% ενώ αμέσως μετά βρέθηκε ο ALPHA με 13,1%. Το 9,9% προτίμησε το Star.

Πηγή: Real.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: