17χρονος σκοτωσε τη μητερα του και την αδελφη του

Ένας 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή του στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τη Άμεση Δράση και ομολόγησε το έγκλημά του.

«Δεν ξέρω… είναι παράξενο. Δεν ήμουν πραγματικά θυμωμένος μαζί τους. Απλά κάπως συνέβη…», είπε αρχικά στην τηλεφωνήτρια της Αστυνομίας που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ο 17χρονος, πυροβόλησε την 48χρονη Τζέιμι και την 15χρονη Μάλορι με ένα ρεβόλβερ, κάτι που σχεδίαζε καιρό, όπως ανέφερε στην τηλεφωνήτρια. Ο Έβανς έμεινε στη γραμμή, για περίπου 25 λεπτά, χρονικό διάστημα το οποίο χρειάστηκαν άνδρες της αστυνομίας, ούτως ώστε να φτάσουν στο σπίτι της οικογένειας και να τον συλλάβουν. Να σημειωθεί ότι, ο πατέρας του έλλειπε σε δουλειές και οι δύο άλλες αδελφές του δεν ήταν στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του συνομιλία ανέφερε επίσης, ότι δεν είχε σκοπό να τις πονέσει, γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποίησε το όπλο, ωστόσο όλα πήγαν στραβά, καθώς δε θα ξεχάσει ποτέ τα ουρλιαχτά της αδερφής του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, δεν υπήρχε ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων ή καταχρήσεων αλκοόλ και ναρκωτικών και η οικογένεια φαινόταν σταθερή.

ΠΗΓΗ: http://www.newsvoice.gr

20121010-130119.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: