Πιαστηκαν μαλλι με μαλλι η Αρετη Τσοχατζοπουλου και η Βικυ Σταματη στον Κορυδαλλο

Ένα θερμό επεισόδιο εντός των φυλακών Κορυδαλλού αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News στο οποίο η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή πιάστηκε «μαλλί με μαλλί» με την σύζυγο του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Βίκυ Σταμάτη έχει μετατραπεί σε προστάτιδα των συγκρατούμενών της τις οποίες και εξυπηρετεί δίνοντάς τους αντισηπτικά καθώς και άλλα προϊόντα καθαριότητας. Παράλληλα φαίνεται πως οι σχέσεις της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν αποκατασταθεί και μιλούν πλέον κανονικά.

Το εν λόγω επεισόδιο έγινε στο χώρο του διοικητηρίου των φυλακών μετά την επιστροφή της Αρετής Τσοχατζοπούλου από την Ευελπίδων όπου και απολογήθηκε συμπληρωματικά.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πολύ κοντά η μία στην άλλη και πριν οι υπάλληλοι προλάβουν να τις πλησιάσουν η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να όρμησε στην κόρη του πρώην υπουργού. Οι φύλακες χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά προκειμένου να τις χωρίσουν αφού είχαν πιαστεί μαλλί με μαλλί.

Πηγή: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Βίκυ Σταμάτη στον Κορυδαλλό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72039#ixzz29Cm3NpOB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: