Η Βουγιουκλακη διατηρουσε δεσμο με τον Παγκαλο το 1965 [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοκ προκάλεσαν οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με βάση τις οποίες η Αλίκη Βουγιουκλάκη διατηρούσε δεσμό με τον Θεόδωρο Πάγκαλο το 1965. Δείτε το βίντεο.

Σοκ προκάλεσαν οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με βάση τις οποίες, ο Θόδωρος Πάγκαλος διατηρούσε δεσμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Le Monde, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να επιβεβαίωσε άτυπα τον δεσμό του με τη γνωστή ηθοποιό, στα παρασκήνια του γαλλικού καναλιού όπου είχε κληθεί να δώσει τη γνωστή συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τους αγανακτισμένους.

Μάλιστα, σάλο προκαλεί και η ημερομηνία σύναψης του εν λόγω δεσμού, καθώς σύμφωνα πάντα με την Le monde, αυτός ξεκίνησε στα μέσα του 1965 και ολοκληρώθηκε (πολιτισμένα) το 1971, σε μία περίοδο, δηλαδή, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ένα απλό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κώδικες του πιο χρησιμοποιούμενου λεξάριθμου (πληροφορίες για τον τρόπο υπολογισμού, στην περιγραφή), το γνωστό σύνθημα του κινήματος των αγανακτισμένων «άντε …. Πάγκαλε» βγάζει 1254 πόντους, όσους δηλαδή και η φράση «χαζουχαρούμενη τέχνη σε δύσκολους καιρούς» που αποτελεί αναμφίβολα, ένα χαρακτηριστικό της διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο με τον φημολογούμενο δεσμό ανάμεσα σε Πάγκαλο-Βουγιουκλάκη:

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/10/vougiouklaki-pagkalos-desmos/#ixzz29MLCC4iv

ΒΙΝΤΕΟ

20121015-124607.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: