Απεργιες στα Μεσα Μεταφορας την Πεμπτη 18 Οκτωβριου

Με απεργίες και στάσεις εργασίας την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα οχήματα θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 το πρωί και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μέχρι τις 9:30 π.μ. Το βράδυ, τα Λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. Λόγω της 24ωρης απεργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό, θα πραγματοποιούνται μέχρι το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

Οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9:00 π.μ. με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση.

Το Τραμ θα κινείται μεταξύ 6:00 π.μ. και 24:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει έως τις 7:30 π.μ. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22:30.

Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί όλη τη μέρα, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Τέλος, τα ταξί θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τις 17:00.

ΠΗΓΗ: athenstransport

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: