Θ. Παγκαλος : “Δεν με ενδιαφερει το μελλον του ΠΑΣΟΚ”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Στα άκρα», στη Βίκυ Φλέσσα και τον πανεπιστημιακό Χαρίδημο Τσούκα.

«Αυτό που χρειάζεται να γίνει τώρα και θα ήθελα να συμβάλλουμε όλοι είναι να βρούμε ένα νέο Περικλή. Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη από ένα νέο Περικλή σε αυτή τη χώρα. Δεν έχει ηγέτη. Η ΝΔ έχει ηγέτη είναι πρωθυπουργός αυτής της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

Στην ερώτηση αν θεωρεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ηγέτη του κόμματος ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι «η δημοκρατική παράταξη δεν εκφράζεται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να εκφραστεί μέσα από το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον. Μπορεί να εκφραστεί και από άλλα πράγματα» και επέμεινε ότι χρειάζεται ένα νέο ηγέτη λέγοντας πως «η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη από ένα Περικλή. Εγώ είμαι πολύ μεγάλος για να γίνω Περικλής» .

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η απάντηση του σχετικά με το μέλλον του ΠΑΣΟΚ όπου ο πρώην βουλευτής και υπουργός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός λέγοντας ότι «δεν με ενδιαφέρει το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, διότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας».

20121020-161056.jpg

Πηγή : http://www.newsvoice.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: