Διαβαστε το πολυνομοσχεδιο που θα αλλαξει δραματικα την ζωη σας!

Στη βουλή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα «φωτιά», που ύστερα από μήνες, τελικά κατέληξε σε ένα «πακέτο μέτρων», σε ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο και κατατέθηκε.
Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ελάχιστα λεπτά πριν κατατεθεί να γίνουν κάποιες τελευταίες τροποποιήσεις, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά από παρέμβαση του ίδιου του Φώτη Κουβέλη πείστηκε τελικά ο υποστηριζόμενος από την ΔΗΜΑΡ υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και έβαλε και εκείνος την υπογραφή του, ώστε το πολυνομοσχέδιο να πάρει τον δρόμο της ψήφισης.
Αν και η ΔΗΜΑΡ έχει προειδοποιήσει πως δεν θα το υπερψηφίσει και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αρκετές απώλειες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις ακόμα και από τη Νέα Δημοκρατία, στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αισιόδοξοι ότι το «πακέτο» θα περάσει έστω με 154-155 ψήφους, καθώς για την …δύσκολη στιγμή η ΔΗΜΑΡ μάλλον θα κρατήσει ….«εφεδρείες» για υπερψήφιση, για να μην κινδυνεύσει η επιβίωση της κυβέρνησης.
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο που θα αλλάξει ριζικά την ζωή των Ελλήνων!

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/250027/diavaste-to-polynomoshedio-poy-tha-allaxei-dramatika-tin-zoi-sas#ixzz2BNeSZ3gi

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/250027/diavaste-to-polynomoshedio-poy-tha-allaxei-dramatika-tin-zoi-sas#ixzz2BNeDWs2A

20121105-220334.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: