Αρης Σπηλιωτοπουλος: η … κρυφη του σχεση με την ποιηση

“Προσπαθώ να βρω την αλήθεια της αντανάκλασης. Το βλέμμα διεισδύει στον καθρέφτη”: μόλις διαβάσατε ένα απόσπασμα της ποιητικής συλλογής «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ» που θα παρουσιάσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις 4 Δεκεμβρίου.

Εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, δεν πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη στον πολιτισμό. Αυτό κάνει πράξη και ο τέως βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει την ποιητική συλλογή του δικηγόρου-λογοτέχνη Χρήστου Ν.Λαζαρόπουλου με τίτλο «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Η παρουσίαση θα γίνει στο πιο τρέντι σημείο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και συγκεκριμένα στο «Art Bar ποιήματα και εγκλήματα». Δίπλα του στο τραπέζι της παρουσίασης θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Κακουλίδης και ο ποιητής Δημήτρης Καραμβάλης, ενώ ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου που δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις ή ομιλίες, αν και συχνά παραβρίσκεται σε παρουσιάσεις σημαντικών βιβλίων.

Πηγή: Άρης Σπηλιωτόπουλος: η … κρυφή του σχέση με την ποίηση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77269#ixzz2CfH0EZ2n

20121119-125505.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: