Ο Ψυχαρης προειδοποιει τον Σαμαρα: Οι εφημεριδες μου αν χρειαστει θα κυκλοφορουν ακομα και χερι με χε

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει από την Κυριακή το κύριο άρθρο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» με την υπογραφή του Σταύρου Ψυχάρη και τίτλο «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία».

Ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας με αφορμή τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κάνει λόγο για «σχέδιο ελέγχου των τραπεζών από την Τρόικα και τις παραφυάδες της που δημιουργεί την εντύπωση ότι η Ελλάδα έχει περιέλθει σε καθεστώς διομολογήσεων» και «φαντάζει χώρα υπό κατοχήν από ξένες δυνάμεις».

Με ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία, ο κ. Ψυχάρης επισημαίνει χαρακτηριστικά πώς «είναι καταφανές ότι αν δεν σκοπείται , πάντως μπορεί να επιχειρηθεί η λειτουργία ενός σχεδίου που θα σημάνει αφελληνισμό των τραπεζών και καταστροφή του κορμού της Ελληνικής οικονομίας».

Ο εκδότης της εφημερίδας απευθύνεται προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας πώς έχει υποχρέωση να παρεμποδίσει όσους τροικανούς ονειρεύονται εξουσία και χρήμα ενώ καταλήγει με μια προειδοποίηση: «Οσοι ερευνούν για δάνεια των εφημερίδων ας γνωρίζουν ότι ο θησαυρός θα είναι “άνθρακες”. Και ότι οι εφημερίδες αυτής της χώρας μπορεί να εκδοθούν ακόμα και τετρασέλιδες- αλλά θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν , έστω χέρι με χέρι…».

Πηγή: Ο Ψυχάρης προειδοποιεί τον Σαμαρά: Οι εφημερίδες μου αν χρειαστεί θα κυκλοφορούν ακόμα και χέρι με χέρι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77383#ixzz2Ch84lD00

20121119-203226.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: