Βασικες σκεψεις για να Γ…… Σ .

Γειά σας . Τι κάνουμε ; Είμαι εδώ να γράφω και κανά δύο γενικές συμβουλές ανεξάρτητα από το αν μου λέτε ή όχι συγκεκριμένα προβλήματα.

Ξεκινάμε λοιπόν από λίγα πράγματα για τους άντρες . Αν νοιώθεις φίλε αναγνώστη ότι βλέπεσαι είσαι σε καλό δρόμο ,δεν έχεις παρά να προσέχεις βασικά πράγματα στο ντύσιμο σου ( διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και από γυναίκα σε γυναίκα ) (δική μου άποψη υιοθέτησε κάτι που θα υποστηρίζεις μέχρι τέλους) και να είσαι θρασύς όταν γουστάρεις κάποια . Μπορείς να το κάνεις χωρίς υπερβολές , κάνε την να νοιώσει αρεστή , διεκδίκησε την μέχρι τέλους .

Αν δεν νοιώθεις όμορφος , τότε μην την πέσεις ποτέ σε γυναίκα που δεν σε κοιτάει , θα είναι δύσκολα τα πράγματα πρώτον γτ δεν έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και δεύτερον θα την φάς και θα αρχίσεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου με αποτέλεσμα την αγαμία πράγμα που δεν θέλουμε. Ένας καλός τρόπος εύρεσης γκόμενας είναι το εργασιακό περιβάλλον , μέσω φίλων και γενικά με τρόπους που δεν θα χρειαστεί να δείξεις τα χαρίσματα που δεν έχεις. Μπορείς να παίξεις πολύ καλά τον ρόλο του παρηγορητή στην γκόμενα που την παράτησε ο “μαλάκας” που ήθελε μόνο να την γαμήσει. Μην ξεχνάς και εσύ να την γαμήσεις θές, την ώρα που καρτερικά την παρηγορείς, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις λέγοντάς το απευθείας και γι αυτό είσαι παρηγορητής και δεν ανήκεις στην πρώτη κτγ που ψιλοβλέπεσαι.

Μην ξεχνάς ποτέ ότι για κάθε γκόμενα που την λές όμορφη υπήρξε κάποιος που την είχε και έτρεχε !!! Συμπεριφέρσου σαν να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο στην αρχή.

Υ.Γ( Στον τίτλο εννοώ να γνωρίσεις)

Dr Slave.

20121126-144037.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: