Πρωτευουσα των Χριστουγεννων και φετος η Ονειρουπολη [εικονες] |

Ονειρεμένα Χριστούγεννα υπόσχεται και φέτος ο Δήμος Δράμας, αφού η μαγεία των Χριστουγέννων θα ζωντανέψει και φέτος στην μαγευτική Ονειρούπολη.

Χρώματα και φαντασία, ονειρεμένες εικόνες, μουσικές παιχνίδια, δράσεις, συναυλίες και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κόντρα στην κρίση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής της πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας,στις 19.00 το απόγευμα.

Την παραμονή τα παιδιά όλων των ηλικιών τηρώντας μια μακρά παράδοση ετών με το καραβάκι των ευχών, θ’ αφήσουν τα χειροποίητα καραβάκια τους στη λίμνη των νερών της αγία Βαρβάρας στέλνοντας έτσι τις ευχές τους και ελπίζοντας να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι: «Η Γη είναι το σπίτι μας».

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με την Έλενα Παπαρίζου σε μία συναυλία για τα παιδιά.

Στην Ονειρούπολη θα στηθούν και φέτος σπιτάκια με διαφορετικές θεματικές ενότητες καθώς και το το σπίτι του Αη Βασίλη όπου τα παιδιά θα τον επισκέπτονται και θα λαμβάνουν από τα χέρια του ένα αναμνηστικό δώρο. Ενώ εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγικοί καθρέφτες και face-painting δραστηριότητες αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Ο Δήμος Δράμας καθ’ όλη της διάρκεια της Ονειρούπολη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2013 έχει προγραμματίσει σειρά συναυλιών με γνωστούς καλλιτέχνες.

Πηγή: Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/78765#ixzz2DVt4fjbU

20121128-125204.jpg

20121128-125229.jpg

20121128-125237.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: