Το νεο Mercedes-Benz Citan ετοιμο για δραση!

Με απόδοση γίγαντα και κατανάλωση νάνου, το νέο Citan της Mercedes-Benz εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των μικρών επαγγελματικών οχημάτων.

Με την εξαιρετική ποιότητα και οδηγική συμπεριφορά, την υποδειγματική ασφάλεια και οικονομία, το υψηλό επίπεδο ευελιξίας και στιβαρότητας, το νέο Mercedes-Benz Citan είναι έτοιμο να αναλάβει δράση στις καθημερινές προκλήσεις της πόλης.
Συνδυάζει τις ελάχιστες εκπομπές CO2 με μεγάλη οδηγική απόλαυση καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλό κόστος συντήρησης όσο κανένα άλλο van πόλης. Η ονομαστική κατανάλωση του Citan BlueEFFICIENCY είναι 4,3 λίτρα/100 χλμ. – κανένα άλλο van διανομών πόλης με κινητήρα εσωτερικής καύσης δεν καταναλώνει λιγότερο καύσιμο ούτε παράγει λιγότερους ρύπους. Ο χώρος φορτίου που φτάνει τα 3,8 m³ και το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 800 κιλών εντυπωσιάζουν εξίσου.
Επιλογή ανάμεσα από τρία μήκη αμαξώματος και δυο εκδόσεις μοντέλου
Πρακτικό και αξιόπιστο το νέο μικρό Van της πόλης προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων καλύπτοντας κάθε μεταφορική ανάγκη. Το νέο Citan διατίθεται ως επαγγελματικό όχημα σε τρία μήκη αμαξώματος – 3.94 m, 4.32 m και 4.71 m – και σε τρία διαφορετικά βάρη. Επίσης, οι πολλαπλές πόρτες φόρτωσης προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στον επαγγελματία που του “λύνουν τα χέρια”.
Εκτός όμως από τις μεταφορικές του ικανότητες στην έκδοση panel van, το Citan διατίθεται και ως επιβατική έκδοση με πέντε θέσεις και αναδιπλούμενο πίσω ενιαίο κάθισμα, διατηρώντας ταυτόχρονα και μεγάλο χώρο για τις αποσκευές.
Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμας χάρη στο Citan.
Χάρη στο νέο Citan, η Mercedes-Benz Vans προσφέρει πλέον μία ολοκληρωμένη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών. Το Citan είναι η λογική εξέλιξη μετά το επιτυχημένο Mercedes-Benz Vito. Με το νέο Citan και τα καθιερωμένα μοντέλα Vito, Sprinter και Vario, η Mercedes-Benz Vans παρέχει πλέον ολόκληρο φάσμα van διανομών πόλης για τους επαγγελματίες.

Read more: http://www.newsbomb.gr/aytokinhto/story/258482/to-neo-mercedes-benz-citan-etoimo-gia-drasi#ixzz2EDR2F6PH

20121205-233511.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: