Πανος Μουζουρακης: “Εκοψα τα ναρκωτικα γιατι αρχισαν να με χαλανε”

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό “Εγώ Weekly” παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ωστόσο σταμάτησε καθώς τον “χαλούσαν”.
“Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε. Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο ‘τσιγάρα’. Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Ευτυχώς το αλκοόλ δεν έχει τέτοια επήρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω”, είπε ο τραγουδιστής και ηθοποιός.
Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τη Μαρία Σολωμού μη διστάζοντας να τη χαρακτηρίσει ως ‘δώρο θεού’. “Για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωκράτης Μάλαμας, σε ένα τραγούδι. Είναι ‘δώρο του κόσμου’. Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά και ακόμα δεν ξέρω τι”, ανέφερε.
Ο τραγουδιστής στο θέμα των παιδιών έδειξε πως δε θα ήθελε ακόμα να κάνει οικογένεια αφού του αρέσει όπως είναι τώρα η ζωή του.
“Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω παιδιά. Το θεωρώ τρομερή ευθύνη. Είναι μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρω αν είναι μόνο καλή. Μ’ αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα το χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσω και που θα ήταν δίκαιο και για τους δυο”, εξήγησε.
Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας ότι όταν ήταν 20 ετών πίστευε ότι θα πεθάνει και σκεπτόμενος την ιδέα της τεκνοποίησης διαπίστωσε ότι είναι εγωιστική πράξη.

Πηγή: http://www.cosmo.gr

20121206-002010.jpg

Advertisements
Comments
One Response to “Πανος Μουζουρακης: “Εκοψα τα ναρκωτικα γιατι αρχισαν να με χαλανε””
 1. apalos says:

  Διάλογος συνταξιούχων διπλωματών Μονόπρακτο θεατρικό έργο

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Ακούσατε στις ειδήσεις ότι η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ως αντισυνταγματική την αναδρομική από 1ης Αυγούστου 2012 περικοπή των συντάξεών μας;

  Πληρεξούσιος Υπουργός Β’ επί τιμή

  Ναι, το άκουσα. Επομένως δεν έχουμε πλέον πρόβλημα και έτσι δεν έχουμε ανάγκη το βλάκα το συνάδελφο που κίνησε τη διαδικασία υποβολής Εφέσεων στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τη δικαστική ακύρωση των περικοπών που μας ήρθαν με τη μορφή «Αναπροσαρμογής Σύνταξης» με σημειώματα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Ευτυχώς που δεν του είχαν πληρώσει και οι εν ενεργεία συνάδελφοί μας το 8% του επιδόματος υπηρεσίας αλλοδαπής που του χρωστάγανε. Χα, χα, χα, την πάτησε ο βλάκας!

  Πληρεξούσιος Υπουργός Β’ επί τιμή

  Και ευτυχώς που δεν του είχε πληρώσει και το Δημόσιο ούτε ένα Ευρώ αποζημίωση από τα 130.000 που του είχε ορίσει ως αποζημίωση το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με την τελεσίδική του απόφαση στη δίκη περί Αστικής Ευθύνης του Δημοσίου, για τις πράξεις και παραλείψεις του Υπουργείου Εξωτερικών στην περίοδο 2001-2006.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Φτηνά τη γλυτώσαμε. Θα του γίνει μάθημα. Κανένας άλλος δεν θα μας αυθαδιάσει στο μέλλον.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Β’ επί τιμή

  Εμείς οι διπλωμάτες είμαστε ανίκητοι.

  Πρέσβης επί τιμή

  Όμως αγαπητοί συνάδελφοι, κάνετε λάθος. Αυτό που έβγαλε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δεν είναι απόφαση, αλλά γνωμοδότηση. Και η γνωμοδότηση ποτέ δεν είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Α, όχι, αυτό είναι απαράδεκτο. Τι κράτος δικαίου έχουμε;

  Πρέσβης επί τιμή

  Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ελεγκτικό Συνέδριο βγάζει γνωμοδοτήσεις για νομοσχέδια της κυβέρνησης, αφού αυτή είναι μια διαδικασία που την ορίζει το Σύνταγμα. Όμως, όπως έχει δείξει η δικαστική πρακτική, οι ίδιοι δικαστές σε άλλα διαστήρια όπως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλιώς εκφράζονται όταν γνωμοδοτούν και αλλιώς εκφράζονται όταν δικάζουν.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Αυτό είναι τρομερό. Εμείς δεν έχουμε πείρα στη δικαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Ξέρουμε μόνο να κάνουμε εισηγήσεις στον Υπουργό Εξωτερικών. Επομένως έχουμε ανάγκη το συνάδελφό μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων για να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Β’ επί τιμή

  Αλλά συγχρόνως ο συνάδελφός μας αυτός πρέπει να μην πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτά τα λεφτά που δικαιούται, λ.χ. από το μέρισμα 8% του επιδόματος αλλοδαπής

  Πρέσβης επί τιμή

  Και ο συγκεκριμένος αυτός συνάδελφός μας έχει μουλαρώσει τώρα και έχει παραιτηθεί.

  Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ ΟΧΙ επί τιμή

  Τη βάψαμε! Δεν θα πάρουμε τίποτα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: