ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημιωσαν τον Σημιτη ως θυμα… τρομοκρατιας!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης διεκδίκησε και «κέρδισε» από το Δημόσιο περισσότερα από 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

20121209-150905.jpg

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.
Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο της οδού Νίκης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του με γκαζάκια και με διαφορά 26 μηνών.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο της οδού Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου 2012.
Για την επίθεση του 2010 την ευθύνη είχε αναλάβει η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» που σε ηλεκτρονική προκήρυξη ανέφερε ότι ο Κώστας Σημίτης επελέγη ως πρόσωπο που «συμβολίζει την πολιτική και οικονομική εξουσία».
Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.
Τη στιγμή που οι Έλληνες χάνουν το βιος τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Σημίτης παίρνει αποζημιώσεις επειδή με την βοήθεια πολλών “συναδέλφων” του οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το χάλι;
Ο άνθρωπος που χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης οδήγησε τη χώρα μας στο ευρώ έχει το θράσος να διεκδικεί και τελικά να εισπράτει από το υστέρημα του ελληνικού λαού 25.000 ευρώ;;;
Ένας από τους βασικούς υπαίτιους της σημερινής άθλιας κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρας μας εμφανίζεται με τέτοια εξοργιστική συμπεριφορά!
Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες μένουν στο δρόμο μη έχοντας τα χρήματα προκειμένου να αγοράσουν τα απαραίτητα, ο Κώστας Σημίτης το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα αυξήσει το εισόδημά του…

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/260391/apozimiosan-ton-simiti-os-thyma-tromokratias#ixzz2EYlryRRY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: