«Πεσαμε σε βαρυ πενθος μετα τον θανατο των δυο ανιψιων μου», δηλωνει η Νικολουλη

Για τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της μίλησε -μεταξύ άλλων- η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ο θάνατος έχει χτυπήσει την πόρτα της οικογένειάς μου δυο φορές, βυθίζοντας μας σε βαρύ πένθος. Την πρώτη φορά χάθηκε ο 10χρονος γιος του αδελφού μου και τη δεύτερη φορά ο 22χρονος μονάκριβος γιος της αδελφής μου. Και στις δυο περιπτώσεις επρόκειτο για τραγωδία και ένιωσα την ανάγκη να στηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έκανα εκπομπή και μετά, ξενυχτισμένη και άυπνη, έφευγα για τη Θεσσαλονίκη για να πάω στο νεκροτομείο». Αυτό δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη σε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα.

Εκεί που επίσης μίλησε για την προφορά της (« Δεν θέλησα ποτέ να κάνω ορθοφωνία γιατί πίστευα ότι και αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν μου. Ποτέ δεν πούλησα άλλωστε ότι είμαι γηγενής Αθηναία») και πως κέρδισε το παρατσούκλι «σιδηρά κυρία» ( «Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση φορούσα σιδεράκια. Θυμάμαι τον Αλαφούζο, έκπληκτο να ρωτάει: ‘Μα είναι δυνατόν να βγει έτσι στην τηλεόραση;’. Από τα σιδεράκια αυτά προέκυψε και το παρατσούκλι»).

Πηγή: «Πέσαμε σε βαρύ πένθος μετά τον θάνατο των δυο ανιψιών μου», δηλώνει η Νικολούλη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/80640#ixzz2Edk5x2e0

20121210-113558.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: