Το μηνυμα του Πιστοριους στο twitter

Mέσω του twitter του αδελφού του, ο 26χρονος ‘Οσκαρ Πιστόριους, κατηγορούμενος ήδη για τον φόνο της 29χρονης φίλης του τα ξημερώματα “του Αγίου Βαλεντίνου”, ευχαρίστησε σήμερα όσους “προσεύχονται για αυτόν προσωπικά, αλλά και για την οικογένειά του, την οικογένεια της Στέενκαμπ”, στην πρώτη χειρονομία αφότου με όρους παρέμεινε ελεύθερος.

Χθες Παρασκευή, ο νοτιαφρικανός παραολυμπιονίκης αφέθηκε ελεύθερος με βασικόν όρο την απαγόρευση εξόδου του από την Νότια Αφρική, με εγγυοδοσία ενός εκατομμυρίου ραντ.

Μέχρι, όμως, να καταθέσει ρευστό σχεδόν όλο το ποσό της εγγυοδοσίας, ο παραολυμπιονίκης συνεχίζει να κρατείται κατ’οίκον.

Σε εφαρμογή της ίδιας δικαστικής απόφασης, ο αθλητής ούτε την οικία του μπορεί να επισκεφθεί -ούτε καν το προάστιο της Πρετόρια όπου αυτή βρίσκεται. Επίσης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή πρέπει να δίνει παρών στο αστυνομικό τμήμα της οικίας του θείου του, το οποίο φρουρείται νυχθημερόν. Ακόμα, απαγορεύθηκε στον Πιστόριους η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Η σχέση της νεαρής γυναίκας με τον παραολυμπιονίκη δεν ήταν μακρόχρονη, αφού η σχέση τους δημιουργήθηκε μέσα στον Νοέμβριο του 2012. Δύο, μόλις, ημέρες μετά το φονικό συμβάν η Ρίβα υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο σε γνωστή νοτιοαφρικανική τηλεοπτική εκπομπή με κοινωνική θεματολογία και συμμετοχές του κοινού…

ΠΗΓΗ : http://www.enikos.gr

20130223-205230.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: