ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 BY DR SLAVE ( ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ)

• ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΣ(?): Άνδρα καρκίνο έχω να γνωρίσω από την πρωτοχρονιά του 92 σε μια παρτούζα στην Νέα Μάκρη…για εσάς τούς 7 ή 8 λοιπόν str8 καρκίνους βαριέμαι να κάθομαι με τα κυάλια μέσα στο κρύο για να σάς συμβουλεύω αφού κατά βάθος τον χοντροπαίρνετε διαβάστε στην παρακάτω κατηγορία….όχι ακριβώς από κάτω ευαίσθητε,μυστικοπαθή και εσωστρεφή κλαψομούνη αλλά εκεί που γράφει με λατινικούς χαρακτήρες γκαυ!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Και στο 2014 δεν θα υπάρχουν ροζ ελεφαντάκια να τρέχουν χαρούμενα στα λιβάδια διπλά από ξόψωλους γυμνασμένους άνδρες που θα είναι μονογαμικοί και θα θέλουν να δώσουν την αγάπη τους και την ψωλή τούς σε μόνο μια γυναικά ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ! Ο ιππότης του παραμυθιού δεν υπάρχει και δεν θα γεννηθεί! Όσες είστε γεννημένες στα μέσα Ιουλίου και είστε ακόμα παρθένες ούτε και πρόκειται να γαμηθείτε ενώ οι κλειτοριδικές γεννημένες από 22 έως 29 Ιουνίου θα ανακαλύψετε την χαρά του πρωκτικού έρωτα!

GAY: Αχ αυτά τα αγόρια….κλείστε την Μποφίλιου και ακούστε με αν θέτε να πουτσοθείτε (ναούμ) το νέο έτος λίγο καλύτερα…αρχικά όλοι άνδρες είναι ίδιοι αυτό είναι γνωστό παλιό και τετριμμένο, μπορεί όλοι να είναι ίδιοι ΑΛΛΑ δεν τον εχουν ίδιο! Σε πρώτο βήμα βγείτε από το σπίτι και από το καβούκι σας…διασκεδάστε και γαμηθείτε σαν το σκυλί του Καρβέλα! Κανένας δεν θέλει να σας πληγώσει και ΝΑΙ έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν, ΔΕΝ είστε μονοί, όταν το καταλάβετε θα κάνετε τα καλύτερα τσιμπούκια στον σύντροφό σας! Όσοι τον φάγατε για πρώτη φορά στα 14 να προσέχετε την υγειά σας και όσοι έχετε αγαπημένη στάση στα 4 τα οικονομικά σας! Γενικά για τα gay καρκινάκια θα είναι μια καλή χρονιά στα αισθηματικά σας και ναι επιτελούς οι γεννημένοι στις αρχές του Ιουνίου θα βρείτε τον έρωτα της ζωή σας!
PS: Σταματήστε να ερωτεύεστε τον κάθε one night stand που παίρνετε στις τουαλέτες!

20131128-222622.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: