ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 BY DR SLAVE (ΔΙΔΥΜΟΣ- ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

• ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΝΔΡΕΣ: Το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού…δεν έχει καμιά σημασία αλλά το αναφέρω για να δείτε τις αστείρευτες γνώσεις μου πάνω στην αστρολογία! Το γένος του ζωδίου είναι αρσενικό και η ποιότητά του μεταβλητή άρα ξέρετε από μονοί σας ότι τον ψιλοπαίρνετε..κάπως έτσι θα είναι και το 2014 τρελές! Μέσα Ιουλίου ο Δίας θα είναι σε αδυναμία και ο Ποσειδώνας σε έξαρση οπότε θα αρχίσετε τις παρτούζες. Προσοχή όμως εσείς που κατουρήσατε σε πηγάδι σε ηλικία 14 ετών γιατί θα ταλαιπωρηθείτε από σπαστική κολίτιδα γύρω στις 14 Μαρτίου. Αγαπημένο σας χρώμα το ροζ και νούμερο τι άλλο? Το 3!!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Να μην ξεχνάτε να γλείφετε τους όρχεις έναν-έναν και να παίζετε μαζί τους γιατί ως Κυρίαρχο πλανήτης τον Ερμή θα έχετε θεματάκια!
GAY: Για το 2014 ας προσευχηθούμε όλοι να μπορείτε να κάθεστε.

• ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΣ(?): Άνδρα καρκίνο έχω να γνωρίσω από την πρωτοχρονιά του 92 σε μια παρτούζα στην Νέα μάκρη…για εσάς τούς 7 ή 8 λοιπόν str8 καρκίνους βαριέμαι να κάθομαι με τα κιάλια μέσα στο κρύο για να σάς συμβουλεύω αφού κατά βάθος τον χοντροπαίρνετε διαβάστε στην παρακάτω κατηγορία….όχι ακριβώς απο κατω ευαίσθητε,μυστικοπαθή και εσωστρεφή κλαψομούνη αλλά εκει που γράφει με λατινικούς χαρακτήρες γκαη!

20131128-161946.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: