ΖΥΓΟΣ -ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΠΟ DR SLAVE !

• ΖΥΓΟΣ

ΑΝΔΡΕΣ: Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν της πάνω στον πούτσο σου…ο Άρης στον Ζυγό για 8 μήνες θα σας πάει πριονοκορδέλα, μην περιμένετε καμία βελτίωση πουθενά, αν μπορούσατε να μπαίνατε στην κατάψυξη και να ξυπνούσατε το 2015 θα ήταν η καλύτερη λύση. Στα αισθηματικά και οικονομικά σας γελάνε μέχρι και τα iphone5, θα συνιστούσα υπομονή και έλα μωρέ 365 μέρες θα περάσουν, αν πάλι δεν περάσουν στα κόλλυβα μην βάλετε ρόδι το παπαργιάζει το στάρι!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Ο Άρης για 8 μηνάκια και πάρτε βεντάλια να του κάνετε αέρα…τέτοια αγαμία ούτε στην νυν κοπέλα του πρώην σας δεν θα εύχεστε… Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο όπου θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα βρέχει πούτσες, εκεί σας θέλω προσεκτικές και επιλεκτικές γιατί τα κονδυλώματα καραδοκούν σε όσες από εσάς φοράτε 75c! Αγαπημένο χρώμα δονητή το πράσινο για να σας θυμίζει τις ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ!

GAY : Οι καλύτερες τους χωρίου θα είστε το 2014 κουκλίτσες μου. Η τρελή ο Άρης και η λούγκρα Ερμής θα σας κάτσουν πάνω από το “κεφαλάκι” σας ή κωλαράκι σας ανάλογα και θα αρχίσουν τα top2top games. Προσοχή στην οδήγηση με το παράλληλο τσιμπούκομα…η Αφροδίτη σας περιμένει στην γωνία…τσουλά γαρ!

• ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκορπιός δεν έχει φύλα η συμπεριφορά είναι ίδια και για τα 4 φύλα! Η ιδιοτέλεια και ο κοπλεξισμός σας είναι γνωστός μέχρι το τέταρτο διαπλανητικό σύστημα..το 2014 δεν θα σας αλλάξει… Μόνο με έναν μεγάλο έρωτα ή τρελό γαμήσι θα βάλετε μυαλό και θα γίνετε τα πουτανάκια της υπόθεσης και το 2014 θα σας συμβεί. Ποτέ μην υποτιμάτε τον αντίπαλο σας γιατί στο τέλος το κεντρί θα γυρίσει σε εσάς και καλά στερνά!
Συμβουλές:

ΑΝΔΡΕΣ : Όσοι τραβήξατε μαλάκια πριν τα 13σας να προσέξετε την υγειά σας και την γκόμενα σας γιατί το κέρατο θα φτάσει το ύψος του καυλιού μου!

GAY : Στα μέσα Ιουλίου να θυμάστε να μην βάζετε αντηλιακό στο κωλαράκι σας γιατί το κάψιμο του ήλιου θα είναι το μόνο που θα νιώσετε σε αυτή την περιοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Πουτάνες.

20131210-182302.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: